Τουριστικό γραφείο Βαριάνος Τράβελ

Βαριάνος Τράβελ

Κ. Παντελίδη, 8, Τ. Θ. 22107, 1517 Λευκωσία, Κύπρος

Tηλ: 357 22680500 / 22667772, Φαξ: 357 22669676

info@varianostravel.com

 

Τουριστικό Πρακτορείο / Ταξιδιωτικό Γραφείο
Λευκωσία, Κύπρος

Πακέτα διακοπών για σκι από εγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο

 

Το τουριστικό γραφείο Βαριάνος Τράβελ λειτουργεί για πάνω από 25 χρόνια στην πρωτεύουσα της Κύπρου, την Λευκωσία.  Το ταξιδιωτικό μας γραφείο είναι πλήρως αδειούχο από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων να οργανώνει εκδρομές με αριθμό εγγραφής στο μητρώο εταιρειών 89998 και 10089998Q στον Φ.Π.Α.  Ειδικευόμαστε σε πακέτα διακοπών για σκι, όπως και σε κατά παραγγελιά εκδρομές σε χώρες της Μέσης Ανατολής.  Στον ιστόχωρο θα βρείτε πληροφορίες για τα πακέτα μας για σκι στο Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, στο Μπάνσκο και Μπόροβετς της Βουλγαρίας και Αράχωβα στην Ελλάδα. Θα βρείτε ακόμα και τις προσφορές μας για Βηρυτό και τις πολιτιστικές εκδρομές για Ιορδανία, Αίγυπτο και Περσία (Ιράν).  Στις ιστοσελίδες μας για κρουαζιέρες και ατμοπλοϊκά εισιτήρια θα βρείτε πληροφορίες για ευχάριστα μικρά ταξίδια από την Λεμεσό για Αίγυπτο, Άγιους Τόπους, Συρία και Λίβανο, όπως και τις δια θαλάσσης συνδέσεις από και προς την Κύπρο.

 

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πακέτο διακοπών που θέλουν εκείνοι, γι' αυτό και τα περισσότερα μας πακέτα δημιουργούνται με τις δικές σας προδιαγραφές για ξενοδοχεία και εκδρομές. Δέστε τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις και επικοινωνήστε μαζί μας στο info@varianostravel.com για κρατήσεις ή για όποιες άλλες πληροφορίες χρειαστείτε.

 

Ήδη προγραματίζουμε τα πακέτα μας για την νέα χειμερινή σαιζόν του 2019.  Για το 2019 θα προσφέρουμε ξανά χιονοδρομικές διακοπές στα λευκά βουνά του Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, το Μπάνσκο και το Μπόροβετς στην Βουλγαρία.  Η υπόσχεση μας είναι σταθερή και εστιάζεται στην συνέχιση της παροχής υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το τουριστικό μας γραφείο σε όλους μας τους πελάτες.

 

Θα είμαστε πολύ ευτυχείς να σας κρατούμε ενήμερους για όλα μας τα νέα.  Αν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στην λίστα δεκτών των προσφορών και νέων μας, στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα

 

 

Επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό γραφείο Βαριάνος Τράβελ.

Βρισκόμαστε στο νούμερο 8 στην Λεωφόρο Κωστάκη Παντελίδη στην Παλαιά Λευκωσία.  Το τουριστικό γραφείο μας είναι μεταξύ των Πλατειών Ελευθερίας και Σολωμού.  Είμαστε πολύ περήφανοι να είμαστε το μόνο ΙΑΤΑ τουριστικό γραφείο που ακόμα εδρεύει στο παλιό ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Κύπρου.  Οι ώρες εργασίας μας είναι από τις 08:00 έως 13:00 και 14:00 ως 17:30 μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής.  Ταχυδρομική αλληλογραφία για μας θα πρέπει να αποστέλλεται στο Τ. Κ. 22107, Λευκωσία 1517, Κύπρος.  Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο +357 22680500, να μας στείλετε φαξ στο +357 22669676, να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@varianostravel.comή απλά να μας επισκεφθείτε.  η ακριβής τοποθεσία μας είναι σημειωμένη με κόκκινο σημάδι στο πιο κάτω χάρτη. 

 

 

 

     Το Βαριάνος Τράβελ έχει αδεία από την ΙΑΤΑ να εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια.           Μέλος του Συνδέσμου Ταξιδιώτικών Πρακτώρων Κύπρου         Το Βαριάνος Τράβελ είναι 

μέλος του Κυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου

 

Ski Lebanon Ski Borovets Ski Bansko Lebanon packages Syria Jordan Egypt Iran (Persia) Cruises/Ferries