Βαριάνος Τράβελ

 

Κ. Παντελίδη 8, Τ. Κ. 22107, 1517 Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ.: 357 22680500 / 22667772, Φαξ: 357 22669676

info@varianostravel.com

 

Ταξιδιωτικά πακέτα σκι 2018 για Λίβανο και Βουλγαρία από Κύπρο

Yanakiev Hotel Borovets

Τα χιονοδρομικά μας πακέτα για το 2018 για τα χιονοδρομικά κέντρα του Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, του Μπάνσκο και του Μπόροβετς στην Βουλγαρία είναι έτοιμα.  Η προτίμηση μας για τα συγκεκριμένα χιονοδρομικά βασίζεται στην ευκολία πρόσβασης από την Κύπρο, την ποιότητα διαχείρισης των κέντρων και φυσικά στην αξία που προσφέρουν στον κάθε σκιέρ για τα χρήματα του.  Ευελπιστούμε πως η προσπάθεια μας για την δημιουργία αυτών των ταξιδιωτικών πακέτων για εσάς, τους φίλους του σκι στην Κύπρο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα, ειδικά όταν κατεβαίνετε τις πίστες των αγαπημένων μας χιονοδρομικών κέντρων.  Είμαστε περήφανοι που το Βαριάνος Τράβελ καταφέρνει για μια σειρά από χρόνια να είναι το πρωτοπόρο γραφείο στην διοργάνωση εκδρομών για σκι στον Λίβανο, όχι μόνο από την Κύπρο αλλά και διεθνώς.  Η θέση μας αυτή μας χαροποιεί όχι μόνο για τον αριθμό των σκιέρ που στέλνουμε στις πλαγίες του Φαράγια Μζάαρ, του Μπάνσκο και του Μπόροβετς, αλλά περισσότερο γιατί βλέπουμε τους πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας μία χρονιά, να επιστρέφουν σαν φίλοι τις επόμενες.  Η συνταγή μας για αυτή την επιτυχία είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πακέτο διακοπών που θέλουν εκείνοι, γι' αυτό και τα περισσότερα μας πακέτα δημιουργούνται με τις δικές σας προδιαγραφές για ξενοδοχεία και διάρκεια.

 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τα πακέτα μας για σκι προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, του Μπόροβετς και του Μπάνσκο στην Βουλγαρία.

 

Εκδρομές για σκι

Πακέτα Μαρτίου!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο:

22663477 ή

info@varianostravel.com

 

Πακέτα διακοπών σκι 2018 για το Μπάνσκο στην Βουλγαρία από Κύπρο

Τα πακέτα διακοπών μας για σκι προς το Μπάνσκο στην Βουλγαρία περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή μεταξύ Λάρνακας και Σόφιας, διαμονή σε ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Σόφιας και του ξενοδοχείου στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, τις υπηρεσίες του γραφείου μας και όλους τους φόρους. Είναι φυσικά δυνατό να σας προσφέρουμε πακέτα διάρκειας ανάλογα με τις μέρες και χρόνο που επιθυμείτε.


Επικοικωνήστε μαζί μας τηλεφωνόντας στο 22663477 ή στείλτε μήνυμα στο info@varianostravel.com για γρήγορη εξυπηρέτηση σε θέματα διαθεσιμότητας και τιμών για χιονοδρομικές εκδρομές στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.


Μερικά από το ξενοδοχεία που προσφέρουμαι στο Μπάνσκο:


Kempinski Grand Arena Hotel Bansko  

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

Το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Μπάνσκο. Διαθέτει την καλύτερη τοποθεσία δίπλα από την γόνδολα και προσφέρει "ski-in, ski-out". Εξαιρετικό σπα και ένα από δύο ξενοδοχεία όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο "fast track" για το χιονοδρομικό.

 

Premier Luxury Hotel at Bansko ski resort, Bulgaria  

Premier Luxury Resort Bansko

Αυτό το Ελληνκών συμφερόντων πέντε αστέρων ξενοδοχείο προσφέρει διαμονές που είναι πραγματικά απόλαυση. Τα εστιατόρια του είναι πολύ προσεγμένα με απίθανες γαστρονομικές προτάσεις. Οι φιλοξενούμενοι τοθ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο "fast track" για το χιονοδρομικό. Ίσως ο μόνος χώρος στο Μπάνσκο που μπορείς να απολάυσεις ένα φραπέ!

 

Lucky Bansko Hotel  

Lucky Bansko

Πρόσφατα αναβαθμισμένο σε επίπεδο πέντε αστέρων. Δίνει πολύ έμφαση στην εξυπηρέτηση και διαθέτει άνετα, ευρύχωρα μοντέρνα δωμάτια.

 

Hotel Tanne, Bansko ski resort  

Hotel Tanne

Χτισμένο με παραδοσιακά υλικά όπως ξύλο και πέτρα. Πολλά από τα δωμάτια / σουίτες διαθέτουν τζάκι και πανέμορφη θέα προς τα βουνά που βρίσκονται γύρω από το Μπάνσκο. Μια αξιόλογη και οικονομική λύση σε ξενοδοχείο τεσσάρν αστέρων.

 

   

Hotel Ida

Μια πιό οικονομική πρόταση σε ένα ζεστό περιβαλλόν. 

 Πακέτα διακοπών σκι 2018 για το Μπόροβετς της Βουλγαρίας

Όλα τα πακέτα διακοπών μας για το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στν Βουλγαρία συμπεριλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ Λάρνακας στην Κύπρο και Σόφιας στην Βουλγαρία, μεταφορές προς και από το ξενοδοχείο στο Μποροβετς, διαμονή με πρόγευμα, τις υπηρεσίες μας και όλους τους φόρους. Απλά πες τε μας τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το χιονοδρομικό, τον αριθμό τον άτομων στην παρέα ή οικογένεια σας. Εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας δώσουμε τις καλύτερες επιλογές και τις πιό σωστές τιμές της αγόράς για το ταξίδι σας.


Επικοικωνήστε μαζί μας στο 22663477 ή στείλτε μήνυμα στο info@varianostravel.com και θα έχετε κανει το πρώτο βήμα για ένα ονειρικό ταξίδι στο πανέμορφο χιονοδρομικό του Μπόροβετς!


Μερικά από το ξενοδοχεία που προσφέρουμαι στο Μπόροβετς:


Yastrebets hotel Borovets Bulgaria  

Yastrebets Hotel

Ενά πολυτελές μικρό ξενοδοχείο με εξαιρετικό σπα και το δικό του ski lift. Το εστιατόριο του είναι σημείο αναφοράς για την περιοχή.

 

Club Hotel Yanakiev Hotel, Borovets ski resort, Bulgaria  

Club Hotel Yanakiev

Με ανετα δώμάτια σε καλές τιμές το Yanakiev Hotel είναι μια επιλογή που αξίζει να την αξιολογήσετε για την διαμονή σας στο Μπόροβετς.

 

 

Rilla Hotel, Borovets ski resort Bulgaria  

Rila Hotel

Το πιο κεντρικό ξενοδοχείο στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς. Με πολύ καλές τιμές και διαθεσιμότητα για ολόκληρη την χειμερινή σαιζόν. 'Εχει κάνει μεγάλη ανακαίνηση πρόσφατα.

 

 


 

Πακέτα σκι για το χιονοδρομικό κέντρο Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο από Κύπρο για το 2018

Όλα μας τα χειμερινά πακέτα για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο συμπεριλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, συνήθως με την Middle East Airlines. μεταξύ Λάρνακας και Βηρυτού, διαμονή σε ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βηρυτού και του ξενοδοχείου στο Φαράγια Μζάαρ, τις υπηρεσίες του τουριστικού γραφείου μας και όλους τους φόρους.


Το πιό δημοφιλές ξενοδοχείο είναι αδιαμφισβήτητα το Mzaar Intercontinental Mountain Resort and Spa. Μπορείτε να δείτε όλα τα ξενοδοχεία και σαλέ που προσφέρουμε στο Μζάαρ και το Φαράγια εδώ.

 

Κρατήσεις χιονοδρομικών πακέτων 2018

Το να κανονίσετε τις διακοπές σας για σκι στον Λίβανο ή την Βουλγαρία μαζί μας είναι πάντα εύκολο.  Τηλεφωνήστε μας απ' ευθείας στη Γραμμή για Διακοπές Σκι στο 22663477 ή στείλτε μήνυμα στο info@varianostravel.com για άμεση εξυπηρέτηση.  Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Βαριάνος Τράβελ, όπως που βρίσκονται τα γραφεία μας και τις ώρες εργασίας μας ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

 

Εγγραφείτε στην λίστα παραλαβής των προσφορών μας

* indicates required
Title *
Country of Residence *

 

 

Ski Lebanon Ski Bansko Ski Greece Lebanon Packages Syria Jordan Egypt Diving Holidays Cruises/Ferries