Κρουαζιέρες από Λεμεσό, Κύπρο

Κρουαζίερες με το MSC Lirica από Κύπρο, 2022!

Για πρώτη φορά η MSC Cruises δρομολογεί κρουαζιερόπλοιο της από την Λεμεσό! Το MSC Lirica θα αναχωρεί για επταήμερες κρουαζίερες από τον Απρίλο μέχρι τον Οκτώβριο του 2022. Οι αναχωρήσεις είναι κάθε Παρασκευή και το δρομολόγιο περιλαμβάνει την λιμάνια στην Ελλάδα, Τουρκία και Ισραήλ.

 

Το Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean αναχωρεί από τη Λεμεσό αυτό το καλοκαίρι !!!

Το Varianos Travel είναι υπερήφανο που συνεργάζεται με τη Royal Caribbean και προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με αναχωρήσεις το καλοκαίρι του 2022 μέσω του ταξιδιωτικού μας γραφείου. Όλες οι κρουαζιέρες του Rhapsody of the Seas ξεκινούν από το λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο. Τα κρουαζιερόπλοια κάνουν σταθμούς στα όμορφα ελληνικά νησιά της Ρόδου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης,  στον Πειραιά και το Ισραήλ.

 

Η Celestyal Cruises αναχωρεί από τη Λεμεσό αυτό το καλοκαίρι!

Η Celestyal Cruises θα προσφέρει κρουαζιέρες από Πειραιά και Θεσσαλονίκη για την περίοδο μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου 2022. Οι κρουαζιέρες θα είναι με το Celestyal Olympia και το Celestyal Crystal. Μπορείτε να τα δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα πακέτα Fly και Cruise θα είναι επίσης διαθέσιμα αργότερα.

Για να κλείσετε οποιαδήποτε από τις ειδικές προσφορές που διαθέτουμε για κρουαζιέρες από την Κύπρο, καλέστε μας στο 22680500 ή στείλτε μας email.

Εταιρείες Κρουαζίερας Με Αναχώρηση Από Λεμεσό, Κύπρο

Special Offers Για Κρουαζιέρες