Varianos Travel – Ταξιδιωτικό Γραφείο Λευκωσία

Το τουριστικό γραφείο Βαριάνος Τράβελ λειτουργεί για πάνω από 30 χρόνια στην πρωτεύουσα της Κύπρου, την Λευκωσία.  Το ταξιδιωτικό μας γραφείο είναι πλήρως αδειούχο από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων να οργανώνει εκδρομές με αριθμό εγγραφής στο μητρώο εταιρειών 89998 και 10089998Q στον Φ.Π.Α.  Ειδικευόμαστε σε πακέτα διακοπών για σκι, όπως και σε κατά παραγγελιά εκδρομές σε χώρες της Μέσης Ανατολής.  Στον ιστόχωρο θα βρείτε πληροφορίες για τα πακέτα μας για σκι στο Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, στο Μπάνσκο και Μπόροβετς της Βουλγαρίας και αλλού στη Ευρώπη. Θα βρείτε ακόμα και τις προσφορές μας για Βηρυτό και τις πολιτιστικές εκδρομές για Ιορδανία, Αίγυπτο και Περσία (Ιράν).  Στις ιστοσελίδες μας για κρουαζιέρες και ατμοπλοϊκά εισιτήρια θα βρείτε πληροφορίες για ευχάριστα μικρά ταξίδια από την Λεμεσό για Αίγυπτο, Άγιους Τόπους και Λίβανο, όπως και τις δια θαλάσσης συνδέσεις από και προς την Κύπρο.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πακέτο διακοπών που θέλουν εκείνοι, γι’ αυτό και τα περισσότερα μας πακέτα δημιουργούνται με τις δικές σας προδιαγραφές για ξενοδοχεία και εκδρομές. Δέστε τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις και επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για κρατήσεις ή για όποιες άλλες πληροφορίες χρειαστείτε.

Ήδη προγραμματίζουμε τα πακέτα μας για την νέα χειμερινή σαιζόν του 2020.  Για το 2020 θα προσφέρουμε ξανά χιονοδρομικές διακοπές στα λευκά βουνά του Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, το Μπάνσκο και το Μπόροβετς στην Βουλγαρία.  Η υπόσχεση μας είναι σταθερή και εστιάζεται στην συνέχιση της παροχής υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το τουριστικό μας γραφείο σε όλους μας τους πελάτες.

Jordan trips from Cyprus

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας

Σκοπός μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Πάντα η προσπάθεια μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Όταν λέμε πως είμαστε ανεξάρτητοι, εννοούμε πως δεν έχουμε καμία υποχρέωση να προωθήσουμε καμία συγκεκριμένη αερογραμμή,  εταιρεία κρουαζιέρας ή οργανωτή ταξιδιών. Γνώμονας μας είναι να δώσουμε στον πελάτη μας αξία για τα λεφτά του.

Μεγάλο μέρος της δουλειάς μας είναι οι χειμερινές εκδρομές στα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας, του Λιβάνου αλλά και αλλού. Κατά την γνώμη μας τα πακέτα που προσφέρουμε για διακοπές για σκι είναι εξαιρετικής αξίας και τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά. Προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια στην δημιουργία τους και στα 25 χρόνια ου τα προσφέρουμε έχουμε αναπτύξει ένα ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλους μας τους προορισμούς.

Επιπρόσθετα ειδικευόμαστε στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδιαίτερα με τις αναχωρήσεις από την Λεμεσό. Συχνά έχουμε ειδικές προσφορές που μερικές φορές ξεπερνούν το 20% από τις κανονικές τιμές. Ακόμα οργανώνουμε εκδρομές στις γειτονικές μας χώρες όπως η Αίγυπτος, η Ιορδανία, ο Λίβανος και το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  •     Αεροπορικά εισιτήρια
  •     Κρατήσεις ξενοδοχείων
  •     Μεταφορές από αεροδρόμια
  •     Κρουαζιέρες
  •     Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  •     Εκδρομές
  •     Πακέτα διακοπών

Associations and memberships

IATA

IATA accredited agency

Το 1997 το Varianos Travel ανταποκρίθηκε στις φορολογικές και ποιοτικές απαιτήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών και έγινε αναγνωρισμένος ταξιδιωτικός πράκτορας της ΙΑΤΑ. Η συμμετοχή στην ΙΑΤΑ επιτρέπει στο πρακτορείο μας να εκδίδει και να πωλεί εισιτήρια για αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Στον μεταβαλλόμενο και απαιτητικό κόσμο του ταξιδιού, η ένταξη στην ΙΑΤΑ αποτελεί ένδειξη για το πόσο σοβαρό είναι ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Αγοράζοντας αεροπορικά εισιτήρια μέσω ενός πρακτορείου ΙΑΤΑ ο επιβάτης είναι προστατευμένος με τις συμφωνίες μεταξύ ΙΑΤΑ και αεροπορικών εταιριών.

ACTA

ACTA Association of Cyprus Travel Agents

Το Varianos Travel είναι μέλος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) με τον οποίο και διατηρεί άψογες σχέσεις. Η ACTA είναι ο οργανισμός που ασχολείται με την εποπτεία του τουρισμού και των ταξιδιωτικών υποθέσεων της Κύπρου. Είναι επίσης η αρχή υπεύθυνη για την πιστοποίηση των ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Κύπρο. Είμαστε πλήρως εξουσιοδοτημένοι και δεσμευμένοι από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και το Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (Κ.Ο.Τ) να διοργανώνουμε τις δικές μας εκδρομές. Δείτε το προφίλ μας στην επίσημη ιστοσελίδα της ACTA στον πιο κάτω σύνδεσμο.


Επικοινωνήστε με το Βαριάνος Τράβελ:

Θα μας βρείτε στην οδό Κωστάκη Παντελίδη, 8 στην Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κύπρου. Το πρακτορείο είναι ακριβώς πάνω στα Ενετικά τείχη της παλιάς Λευκωσίας, μεταξύ του Δημαρχείου και του σταθμού λεωφορείων στην Πλατεία Σολωμού. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε το αρχαιότερο ΙΑΤΑ τουριστικό γραφείο μέσα στα τοίχοι της παλιάς Λευκωσίας!

Το πρακτορείο λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και το ωράριο εργασίας είναι από 8 πμ το πρωί μέχρι τις 2 μμ και από τις 3 μμ μέχρι τις 5.30 μμ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικός στο +357 22680500, με Φαξ στο +357 22669676 και μέσω email στο info@varianostravel.com. Για να μας επισκεφτείτε στο πρακτορείο στην παλιά Λευκωσία δείτε τον χάρτη πιο κάτω. Για αλληλογραφία χρησιμοποιήστε Varianos Travel Ltd, P.o.box 22107, Nicosia 1517, Cyprus.