Είμαστε το Varianos Travel!

Ένα από τα αρχαιώτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Κύπρο που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς παλιάς= Λευκωσίας. Το γραφείο μας είναι πλήρως εξουσιοδοτημένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου να προσφέρει πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη καθώς και να λειτουργεί εξερχόμενες οργανωμένες εκδρομές.

Ειδικευόμαστε σε πακέτα διακοπών για σκι σε επιλεγμένους προορισμούς και πολιτιστικά ταξίδια προς τη Μέση Ανατολή και την γενικώτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές για σκι στο Μπόροβετς και το Μπάνσκο στη Βουλγαρία, το Faraya Mzaar στο Λίβανο, το Livigno στην Ιταλία καθώς και άλλα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων. Δείτε τα σύντομα ταξίδια στη Βηρυτό με προαιρετικές εκδρομές, συναρπαστικά πακέτα προς την Ιορδανία που περιλαμβάνουν και επίσκεψη στή Πέτρα, ένα χώρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, καθώς και οργανωμένες εκδρομές στην Αίγυπτο. Προσφέρουμε κρουαζιέρες γεμάτες διασκέδαση από τη Λεμεσό, την Κύπρο στα ελληνικά νησιά, τους Αγίους Τόπους και το Λίβανο, καθώς και κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο από διάφορα εκτός Κύπρου λιμάνια. Το χιονοδρομικό θέρετρο Faraya Mzaar στο Λίβανο είναι στην ουσία η πίσω αυλή μας, στο Αμμάν αισθάνόμαστε σαν στο σπίτι μας και το Κάιρο κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.

Αστε το πάνω μας να σας δείξουμε λοιπόν την γωνιά του κόσμο μας με τον τρόπο που θέλετε να το δείτε: με τον δικό σας ρυθμό, μέσα στον τον προϋπολογισμό και τον χρόνοδιάγραμα σας! Αν θέλετε να τραβήξετε την φωτογραφία σας μπροστά από τις Πυραμίδες στην Αίγυπτο ή να δείτε την Πέτρα με τα δικά σας μάτια, εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας. Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε αξέχαστες αναμνήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Είμαστε έτοιμοι με τα πακετα μας για χιονοδρομικές εκδρομες για το 2019. Στόχος μας είναι να διαθέτουμε όσο το δυνατόν πιο προσιτές επιλογές από τους χιονοδρόμους και τους snowboarders της Κύπρου για τις χειμερινές τους διακοπές. Η υπόσχεσή μας σε εσάς, τους πιστούς πελάτες μας σκιέρ και snowboarder, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών που ξέρουμε πωε περιμένετε από εμάς κατά τη νέα χειμερινή σε πάντα ανταγωνιστικές τιμές.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τις σωστές διακοπές για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χρόνο, τα ενδιαφέροντα και τον προϋπολογισμό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πακέτα μας είναι «εξατομικευμένα» και κτίζονται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας. Δεν είμαστε ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στην Κύπρο, αλλά αυτό που κάνουμε θέλουμε να κάνουμε καλά. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε το ταξιδιωτικό γραφείο μας ως τον ειδικό στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας τόσο από την Κύπρο όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στα ταξίδια διακοπών και τις ειδικές προσφορές μας και λάβετε υπόψη ότι μπορούμε πάντα να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο μόνο για εσάς! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@varianostravel.com.

Fly, Stay & Cruise – 10 Days Easter Offer for an eight day cruise with the Costa Fascinosa and a two night stay in Malta. Starting from only €699 with departure on April 22, 2019. #CruiseCyprus varianostravel.com/cruise-spe…

Fly, Stay & Cruise – 10 Days
Easter Offer for an eight day cruise with the Costa Fascinosa and a two night stay in Malta. Starting from only €699 with departure on April 22, 2019.
#CruiseCyprus
https://t.co/oqrZPQ0E8i

πριν από 4 ημέρες περίπου από το Twitter του Varianos Travel

Web Site Design by Socialway Cyprus