Ταξιδιωτικά Πακέτα Διακοπών Σκι από Κύπρο

Τα χιονοδρομικά μας πακέτα για το 2019 για τα χιονοδρομικά κέντρα του Φαράγια Μζάαρ στον Λίβανο, του Μπάνσκο και του Μπόροβετς στην Βουλγαρία είναι έτοιμα.  Η προτίμηση μας για τα συγκεκριμένα χιονοδρομικά βασίζεται στην ευκολία πρόσβασης από την Κύπρο, την ποιότητα διαχείρισης των κέντρων και φυσικά στην αξία που προσφέρουν στον κάθε σκιέρ για τα χρήματα του.  Ευελπιστούμε πως η προσπάθεια μας για την δημιουργία αυτών των ταξιδιωτικών πακέτων για εσάς, τους φίλους του σκι στην Κύπρο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα, ειδικά όταν κατεβαίνετε τις πίστες των αγαπημένων μας χιονοδρομικών κέντρων.

Είμαστε περήφανοι που το Βαριάνος Τράβελ καταφέρνει για μια σειρά από χρόνια να είναι το πρωτοπόρο γραφείο στην διοργάνωση εκδρομών για σκι από την Κύπρος.  Η θέση μας αυτή μας χαροποιεί όχι μόνο για τον αριθμό των σκιέρ που στέλνουμε στις πλαγίες του Φαράγια Μζάαρ, του Μπάνσκο και του Μπόροβετς, αλλά περισσότερο γιατί βλέπουμε τους πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας μία χρονιά, να επιστρέφουν σαν φίλοι τις επόμενες.  Η συνταγή μας για αυτή την επιτυχία είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πακέτο διακοπών που θέλουν εκείνοι, γι’ αυτό και τα περισσότερα μας πακέτα δημιουργούνται με τις δικές σας προδιαγραφές για ξενοδοχεία και διάρκεια.

Στόχος μας πάντα είναι να σας δίνουμε ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να κλείσετε τις διακοπές σας στα χιονοδρομικά κέντρα που προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές!

Τα χιονοδρομικά κέντρα που προσφέρουμε

Bansko ski resort
 • Παραδοσιακό χωριό
 • Μεγάλη αξία για τα λεφτά σας
 • Εξαιρετικά μηχανήματα ανέλκυσης
Borovets ski resort, Bulgaria
 • Απίθανες πλαγιές
 • Ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση για σκι
 • Σύντομες μεταφορές από το αεροδρόμιο Σόφιας
Faraya mzaar ski resort, Lebanon
 • Έυκολες πλαγίες για αρχάριους
 • Σύντομες πτήσεις από Κύπρο
 • Σύντομες μεταφορές από το αεροδρόμιο Βυρητού
Livigno ski resort
 • Αλπικό χωριό
 • Εξαιρετικό σκι
 • Μεγάλη σαιζόν

Η μεγαλύτερη είδηση ​​για τη χειμερινή περίοδο του 2019 είναι η επανεισαγωγή του Livigno στην Ιταλία σαν προορισμό διακοπών για σκι από την Κύπρο. Μετά από μια τετραετή παύση, έχουμε μια εγγυημένη αναχώρησης τον Μάρτιο και μπορούμε να κανονίσουμε άλλες ημερομηνίες αν το ζητήσετε.

Για το Μπάνσκο, με ένα ακόμα σημαντικό μέρος της οδού της Σόφιας να έχει μόλις τελείωσει, η μεταφορά από την Σόφια παίρνει τώρα περίπου 30 λεπτά λιγότερο. Το ταξίδι από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας προς το χιονοδρομικό κέντρο διαρκεί λιγότερο από δυόμισι ώρες! Οι οργανωμένες διακοπές μας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας προσφέρουν εξαιρετική αξία και αντανακλούν πλήρως τις εκπτώσεις που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας, όπως και τις καλύτερες δυνατές προσφορές αεροπορικών ναύλων. Στο Μπάνσκο διατηρούμε την ίδια γραμμή ξενοδοχείων, εστιάζοντας την προσοχή μας σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στη Βουλγαρία έχει μεγάλες επενδύσεις υποδομής αυξάνοντας την ικανότητα παραγωγής τεχνητού χιονιού, πρόσθετες διαδρομές νυχτερινής σκι και βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις. Ένα ολοκαίνουργιο τελεφερίκ τεσσάρων επιβατών μόλις προστέθηκς για την σεζόν του 2019, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα και την χωρητικότητα και μειώνοντας τους χρόνους αναμονής. Θεωρούμε ότι το θέρετρο είναι τώρα ένας ακόμα πιο αξιόλογος προορισμός διακοπών για σκι που θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι σκιέρ και οι snowboarders από την Κύπρο. Το Borovets είναι ένα εύκολα προσβάσιμο θέρετρο που απέχει μόνο μία ώρα με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Σόφιας. Όλα τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούμε έχουν άμεση πρόσβαση στις πίστες, κάνοντας τις διακοπές σας πιο ευχάριστες. Το Hotel Rila, ένα από τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία στο χιονοδρομικό κέντρο, έχει προβεί σε εκτεταμένη ανακαίνιση, αναβαθμίζοντας τα δωμάτια και τουε κοινούς χώρους του.

Ο αρχικός και πολύ δημοφιλής προορισμός σκι, Mzaar, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χωριό Faraya στο Λίβανο, είναι επίσης διαθέσιμος και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα γρήγορο ταξίδι για σκι ή σνόουμπορντ από τη Λάρνακα. Το άνετο τριών αστέρων ξενοδοχείο Merab και τα πολυτελή Merab Suites είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν, όπως και το πέντε αστέρων Intercontinental Mzaar.

Spring Ski Holiday Deals

Εξαιρετικές προσφορές για διακοπές σε σκι στο τέλος της σεζόν

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες στο Direct Ski Line:

22680500

ή στείλτε μας email στο

info@varianostravel.com

Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για την δημιουργία αυτών των πακέτων διακοπών για εσάς, τους σκιέρ και τους snowboarders της Κύπρου και ελπίζουμε ότι αυτό θα θανεί όταν κάνετε σκι ή βόλτα στις πλαγιές των αγαπημένων μας χιονοδρομικών κέντρων. Και πάλι φέτος έχουμε λάβει πολλά κίνητρα για την έγκαιρη κράτηση εκπτώσεων από ξενοδοχεία στα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας, ειδικά για επτά διανυκτερεύσεις. Δίνουμε αυτές τις ειδικές προσφορές στη διάθεσή σας και σας παροτρύνουμε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτές, προγραμματίζοντας νωρίτερα το ταξίδι σας για σκι ή snowboard.

Όπως ίσως γνωρίζετε, αν έχετε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας στο παρελθόν, είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι το Varianos Travel, το χρόνο και το χρόνο, είναι το κορυφαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο για την οργάνωση εκδρομών για σκι από την Κύπρο. Είμαστε διπλά περήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε ο ταξιδιωτικός πράκτορας που ασχολείται μακρύτερα με την διοργάνωση ταξιδιών για σκι προς το Faraya και το Mzaar στο Λίβανο. Προσφέρουμε πακέτα διακοπών για σκι από το 1995 με την πελατία μας να φτάνει πολύ πέρα ​​από την Κύπρο. Αυτό που μας κάνει πραγματικά αληθινά χαρούμενους, δεν είναι μόνο ο αριθμός των Κυπρίων σκιέρ που στέλνουμε κάθε χρόνο σε σκι διακοπές στις πλαγιές του Λιβάνου και της Βουλγαρίας, αλλά το γεγονός ότι βλέπουμε τους πελάτες μας να επιστρέφουν για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας ως φίλους. Πιστεύουμε ότι η συνταγή για αυτή την επιτυχία είναι ότι σας προσφέρουμε, τους πελάτες μας, τα προσαρμοσμένα πακέτα διακοπών για σκι που ταιριάζουν στις ανάγκες σας όσον αφορά τη διαμονή στο ξενοδοχείο, τον προϋπολογισμό και τη διάρκεια διαμονής.

Παρακαλώ περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να δείτε τα ξενοδοχεία που προσφέρουμε για τα πακέτα διακοπών του 2019 για το Mzaar στο Λίβανο και τα καλύτερα και πολύ προσιτά τουριστικά θέρετρα του Μπάνσκο και του Μπόροβετς και το εξαιρετικά βολικό για το χιονοδρομικό θέρετρο Mzaar της Κύπρου δίπλα στο Faraya στο Λίβανο. Καλέστε απευθείας γραμμή άμεσης σκι στο 22680500 για περισσότερες πληροφορίες ή στείλτε μας email
για να κλείσετε τις επόμενες διακοπές σκι με την σιγουριά ότι η εμπειρία μας στις χειμερινές διακοπές θα είναι προς όφελός σας.